Nieuw: Interieur-Tips.nl doet fotoshoots!

Beste bloglezer,

Ben je ook lekker van je vakantie aan het genieten? Lekker genoten van de 3-2 overwinning op Uruguay?

Of ben je ook volop aan het voorbereiden voor een marketing campagne voor het najaar als iedereen weer terug is van vakantie?

Op de set van de fotoshootInterieur-Tips.nl heeft ook niet stilgezeten en biedt daarom vanaf heden fotoshooting aan!

Fotoshoots?! Ja, fotoshoots, want fotoshoots hebben ook stylisten nodig: het interieur moet gestyled worden, net als de modellen en de achtergrond/omgeving… Met “gewone” foto’s heb je altijd veel ruis: de storende elementen: een vetvlek op een glas, iemand die in de weg staat, een paar kreukels in je kleren die de foto niet mooi maken, of een ongelukkige houding… Foto’s in tijdschriften worden echt niet zomaar met de losse hand gemaakt: er zit vaak veel tijd en geld in zo’n foto! Daarom dat ze er vaak heel mooi uitzien! Ook reclamefoto’s worden zorgvuldig in een studio in elkaar gezet, zodat je alleen maar beter komt te zien hoe goed of hoe mooi een bepaald product is, wat dát is wat je als adverteerder over wilt brengen! Daarom heb je dus fotoshoots: tijdens deze fotoshoots wordt alles strak geregisseerd, zodat de perfecte foto wordt gemaakt: de compositie moet kloppen, de sfeer van het beeld, het interieur, de make-up… Alles wordt tot in de puntjes geregeld! En wie is hier voor verantwoordelijk? Inderdaad, een stylist.

Dus, wil je een mooie reclamefoto om je product te promoten? Een modereportage? Of misschien dat je gewoon leuk op de foto wilt staan? Of helemaal over the top?

Alles wat met fotoshoots te maken heeft kan Interieur-Tips.nl regelen!  Natuurlijk wil je weten wat voor vlees je in de kuip krijgt, dus hebben wij op onze fotoshoot site een uitgebreide portfolio waar onze kwaliteit te meten is!

Interieur-Tips.nl levert alleen maar maatwerk, precies afgestemd op jouw wensen. Ook low-budget projecten zijn welkom, omdat deze er juist voor zorgen om creatief en inventief bezig te zijn met projecten: hoe omgaan met beperkingen.

Verder heeft Interieur-Tips.nl enige financieringsvormen uitgelicht die de aandacht verdienen, want niet iedereen kan zomaar enkele duizenden Euro’s ophoesten voor een nieuw interieur. Op het Interieur financieren pagina worden de financieringsvormen op een rijtje gezet!

Tip overigens: voor wie wil gaan schilderen buiten: dit is het goede moment! Het weer is prachtig, en Gamma heeft een actie van 20% korting op hun verfartikelen!

Het geldt wel voor één artikel, dus zorg er wel voor dat het een grote pot verf wordt! Mits je natuurlijk veel vierkante meters meerdere lagen moet geven… Andere verfartikelen zoals kwasten, schuur-en-spuitmachines zijn rond deze tijd ook vaak in de aanbieding, dus hou vooral goed je ogen open!

Dus, ik hoop dat jullie zo de zomer overleven. Mocht je wat interieur tips willen, mail gerust! Mocht je geen raad weten met een verbouwing, neem dan vooral een kijkje op de Interieur Advies pagina, om te kijken hoe wij je uit kunnen helpen!

Tot gauw!

Matthew.

Interieur-Tips.nl is ook te vinden op Twitter: http://twitter.com/interieurideeen

Of op Flickr: http://www.flickr.com/photos/interieur-tips

Colofon:

Tekst: Matthew Song Loong
Styling: Matthew Song Loong, Simone Buijnsters
Fotograaf: Lars Keppel
Fotgrafie: Lenn Aarntzen, Gina Feduzzi
Model: Valerie Boersma
Visagie: Manon Meinders
Met dank aan: Akademie Vogue


Een goedkope make-over van je slaapkamer

Het is tijd om de slaapkamer eens flink aan te pakken, echter heb je daar op dit moment niet heel veel budget voor. Toch...

Hoe ziet je badkamer er op zijn best uit?

Als je een nieuwe badkamer wilt, kan je misschien eens rondkijken in een aantal reeds ingerichte badkamers. Ook kan je langsgaan bij verschillende uitstekende...

Meer warmte in je interieur met mango

Ben jij op zoek naar wat meer warmte en sfeer in je interieur? Een stijlvolle eyecatcher die alles in de ruimte samenbrengt? Of gewoon...

Hoe een klassieke woonkamer inrichten

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om je woonkamer in te richten, blijven de klassieke interieurs een van de favorieten. Klassieke opstellingen zijn een...

Ontwerp & productieproces van Meubels op Maat – Ichi Go Ichi E

Het ontwerpproces van een meubellijn kan soms jaren duren: vormgeving, compositie, functionaliteit en ook prioriteit kunnen een rol spelen. Het allereerste ontwerp van design...

Laminaat leggen: Doe Het Zelf Tips voor een mooi resultaat!

Laminaat leggen is een klusje die je ook zelf zou kunnen doen: ideaal voor de doe-het-zelver. Net als bij andere doe het zelf klussen...