Nieuw: Interieur-Tips.nl doet fotoshoots!

Beste bloglezer,

Ben je ook lekker van je vakantie aan het genieten? Lekker genoten van de 3-2 overwinning op Uruguay?

Of ben je ook volop aan het voorbereiden voor een marketing campagne voor het najaar als iedereen weer terug is van vakantie?

Op de set van de fotoshootInterieur-Tips.nl heeft ook niet stilgezeten en biedt daarom vanaf heden fotoshooting aan!

Fotoshoots?! Ja, fotoshoots, want fotoshoots hebben ook stylisten nodig: het interieur moet gestyled worden, net als de modellen en de achtergrond/omgeving… Met “gewone” foto’s heb je altijd veel ruis: de storende elementen: een vetvlek op een glas, iemand die in de weg staat, een paar kreukels in je kleren die de foto niet mooi maken, of een ongelukkige houding… Foto’s in tijdschriften worden echt niet zomaar met de losse hand gemaakt: er zit vaak veel tijd en geld in zo’n foto! Daarom dat ze er vaak heel mooi uitzien! Ook reclamefoto’s worden zorgvuldig in een studio in elkaar gezet, zodat je alleen maar beter komt te zien hoe goed of hoe mooi een bepaald product is, wat dát is wat je als adverteerder over wilt brengen! Daarom heb je dus fotoshoots: tijdens deze fotoshoots wordt alles strak geregisseerd, zodat de perfecte foto wordt gemaakt: de compositie moet kloppen, de sfeer van het beeld, het interieur, de make-up… Alles wordt tot in de puntjes geregeld! En wie is hier voor verantwoordelijk? Inderdaad, een stylist.

Dus, wil je een mooie reclamefoto om je product te promoten? Een modereportage? Of misschien dat je gewoon leuk op de foto wilt staan? Of helemaal over the top?

Alles wat met fotoshoots te maken heeft kan Interieur-Tips.nl regelen!  Natuurlijk wil je weten wat voor vlees je in de kuip krijgt, dus hebben wij op onze fotoshoot site een uitgebreide portfolio waar onze kwaliteit te meten is!

Interieur-Tips.nl levert alleen maar maatwerk, precies afgestemd op jouw wensen. Ook low-budget projecten zijn welkom, omdat deze er juist voor zorgen om creatief en inventief bezig te zijn met projecten: hoe omgaan met beperkingen.

Verder heeft Interieur-Tips.nl enige financieringsvormen uitgelicht die de aandacht verdienen, want niet iedereen kan zomaar enkele duizenden Euro’s ophoesten voor een nieuw interieur. Op het Interieur financieren pagina worden de financieringsvormen op een rijtje gezet!

Tip overigens: voor wie wil gaan schilderen buiten: dit is het goede moment! Het weer is prachtig, en Gamma heeft een actie van 20% korting op hun verfartikelen!

Het geldt wel voor één artikel, dus zorg er wel voor dat het een grote pot verf wordt! Mits je natuurlijk veel vierkante meters meerdere lagen moet geven… Andere verfartikelen zoals kwasten, schuur-en-spuitmachines zijn rond deze tijd ook vaak in de aanbieding, dus hou vooral goed je ogen open!

Dus, ik hoop dat jullie zo de zomer overleven. Mocht je wat interieur tips willen, mail gerust! Mocht je geen raad weten met een verbouwing, neem dan vooral een kijkje op de Interieur Advies pagina, om te kijken hoe wij je uit kunnen helpen!

Tot gauw!

Matthew.

Interieur-Tips.nl is ook te vinden op Twitter: http://twitter.com/interieurideeen

Of op Flickr: http://www.flickr.com/photos/interieur-tips

Colofon:

Tekst: Matthew Song Loong
Styling: Matthew Song Loong, Simone Buijnsters
Fotograaf: Lars Keppel
Fotgrafie: Lenn Aarntzen, Gina Feduzzi
Model: Valerie Boersma
Visagie: Manon Meinders
Met dank aan: Akademie Vogue


Het inrichten van je badkamer

Je zou denken dat je een badkamer haast niet hoeft in te richten, omdat het vaak maar een klein onderdeel is van een woning....

Object Rotterdam 2012: een verslag.

Beste nieuwbrieflezer, Object Rotterdam 2012 is vandaag van start gegaan!Misschien heb je de aankondiging al in de vorige Interieur blogartikel, of op onze Facebook...

Hoe is de elektriciteitsvoorziening in huis?

Het comfort van een woning wordt voor een belangrijk deel bepaald door de elektriciteitsvoorziening. Voldoende groepen in de meterkast en voldoende wandcontactdozen en schakelaars....

Zonnepanelen kopen voor een duurzamere woning

Wanneer je je woning wil gaan verduurzamen, is het kopen van zonnepanelen een goede eerste stap. Niet alleen zorg je er zo voor dat...

Zelf jouw muren schilderen? Hier moet je rekening mee houden!

Wil je één of meerdere muren in jouw woning voorzien van een nieuwe kleurtje? Dan kun je hier een professionele schilder voor inschakelen. Je...

Babykamer inrichten: met Retro Behang!

De babykamer is een kamer dat vrij snel moet worden ingericht, want als je in verwachting bent, heb je 9 maanden (of nog minder!)...