Actie & Aanbiedingen in en nabij Akademie Vogue!

Akademie Vogue

Open dag bij Akademie Vogue!

Het is weer zover: Styling Akademie Vogue heeft de laatste eindpresentaties vandaag, en dat betekent dus: vakantie!!!
Echt waar? Nee, niet helemaal. 14 juni organiseert Akademie Vogue een open dag. Tussen 12:00 en 15:00 zul je
de werken kunnen bezichtigen van alle eindexamen studenten. Zo kun je een idee krijgen wat jij voor elkaar kan krijgen als je daar je diploma haalt. Het is ook dé plek om te kunnen netwerken. Opdrachtgevers vinden het immers ook interessant om werk van aanstormend talent te aanschouwen. Een van de bekendste afgestudeerden van Vogue is Inez van Lamsweerde, heel bekend op het gebied van de fotografie.

Op Akademie Vogue zelf kun je leren om een goede stylist of modevormgever te worden. Ze doen dat aan de hand van à la carte onderwijs, waarbij je zelf kunt kiezen in welk tempo je studeert. Wil je er 8 jaar over doen voor een diploma? Geen punt. Of een vol curriculum in twee jaar? Het kan allemaal. Jij bepaalt het tempo. Om jezelf in te mogen schrijven moet je eerst wel een toelatingsopdracht doen om te laten zien waar je van gemaakt bent. Als je kan laten zien dat je er serieus mee bezig bent geweest, en op een creatieve manier, dan kom je er meestal wel doorheen, maar let wel op: mensen worden ook weleens afgewezen!

Meer weten? De website is te vinden op http://www.akademievogue.nl/
Dus: 14 juni a.s., 12:00-15:00 Ze zitten op Rozengracht 133-I in Amsterdam, vanaf het Centraal Station makkelijk te bereiken vanaf tramlijn 13 en 17.

Uitverkoop bij Sander Giling/Crème de la crème!

Sander Giling op de Rozengracht in AmsterdamAls je toch in de buurt bent: 5 huizen verder, op Rozengracht 143 is er een winkel die opheffingsuitverkoop heeft!
Grote, massieve kasten in klassieke stijl gaan voor een prikkie de deur uit: Kasten, dressoirs, TV-meubels en heel veel tafels! Als je dus een goed koopje wilt doen, sla dan vooral nu je slag, want alles moet weg!
Ze zijn er nog tot 1 juli. De winkel heette eerst Crème de la crème, maar gaat nu verder onder de naam Sander Giling, de eigenaar van de winkel.
Hun website is te vinden op http://ccwonen.nl/

Stalen van verschillende houtsoortenSander Giling doet naast het verkopen aan meubels ook aan meubels maken en ontwerpen. Hij weet heel veel af van verschillende houtsoorten: eikenhout, beukenhout, essenhout, kersenhout, notenhout, iepenhout, kastanjehout, populier… Hij weet als geen ander om er iets moois van te maken.
In de winkel kun je nog even een voorproefje hebben van wat hij allemaal heeft aan materiaal: gelakt hout, geolied hout, geverfd en/of geschuurd: hij heeft het allemaal in huis.

Dus, ben je op zoek naar goede actie & aanbiedingen, dan moet je 14 juni op de Rozengracht in Amsterdam zijn!

En dan? Ja, dan is het zomer. De tijd dat iedereen op vakantie is. Betekent dat ook dat er daarna niks meer te beleven is? Nee! Helemaal niet! Er is veel meer: een interview met een kunstzinnige interieur styliste, zomertips voor je interieur, een interview met een bedrijf dat online designmeubels verkoopt, een interview met de hoofdredacteur van een groot netwerk van stylisten, en, waar mensen lang op zat te wachten… De lancering van interieur-tips.nl interieur advies: voor professioneel advies op maat!

Met deze tips is jouw tuin winterproof!

De meesten van ons willen er nog niet aan denken, maar de winter komt toch echt steeds dichterbij. De dagen zijn korter en vooral...

Doe het zelf: golfplaten op je dak bevestigen

Je komt golfplaten vooral tegen in de landbouw, bijvoorbeeld op de daken van stallen en schuren. Maar wist je dat ze ook geschikt zijn...

Paarden in een landelijk interieur

Paarden zijn mooie en sierlijke dieren die verschillende dingen aan de kamers in je huis kunnen toevoegen, zoals rustieke charme of klassieke elegantie. Het...

Oktobermaand = Woonmaand! – 10/10/2010

Lieve Interieur Bloglezer(es), Het is weer ruimschoots oktobermaand! Traditiegetrouw betekent dit altijd de woonmaand, waarbij de interieur winkels hun producten extra onder de aandacht...

Hoe de kinderkamer voor de baby voorbereiden

Je voorbereiden op je baby die thuis komt is een spannend avontuur. De kinderkamer klaarmaken is de eerste stap om je klaar te maken....

Financiering van een nieuw huis of interieur: Geld sparen of lenen?

Huis of interieur financieren? Hoe? Met financiering bedoelen wij eigenlijk: hoe betaal je een nieuw interieur? Of ook wel: hoe laat jij je interieur...