Behang online kopen: een paar tips!

BehangBehang online: waarom?

Behang is een materiaal, zoals papier, textiel of leer die je tegen de muur aan moet plakken. Het grote voordeel hiervan is dat je muren niet alleen veel zachter of warmer aanvoelen, maar je kunt er ook voorbedrukte patronen op hebben die het mogelijk maken om zeer gedetailleerde versieringen op je muur te krijgen! Al met al de perfecte ingredienten om het behang vooral een interieur element voor de slaapkamer te maken!

Misschien heb je de pagina over Behangen: Doe Het Zelf! gelezen ter inleiding, met allerlei praktische tips waar je op moet letten bij het behangen.

Op deze pagina wil ik vooral ingaan op behang online bestellen. Waarom online? Heel simpel, omdat behangwinkels erg vanzelfsprekend zijn: bij de bouwmarkt of in de telefoongids vind je er zat. Kijk wel uit, want je hebt kans dat veel winkels niet hebben wat je wilt, of ze proberen maar een tweede keus door te drukken.

Mocht je er niet uitkomen, dan kan een interieur stylist helpen om de knoop door te hakken. Deze is immers niet afhankelijk van een specifieke leverancier, maar kan verder kijken dan zijn neus lang is.

Goed, bij deze een hele pagina geweid aan ideeën voor het online bestellen van behang. Om te beginnen moet je goed voorbereid zijn met de juiste materialen en gereedschappen. In de Behangen: Doe Het Zelf! heb ik het al behandeld (prikroller, behangstomer, schietlood, afdekfolie o.i.d., ladder, behangtafel, behanglijm, emmer, behangliniaal, scherp mes, doekje en een paar borstels). Bestel-verf.nl heeft het allemaal in huis, dus vanuit je luie stoel is alles online te bestellen zonder dat je in de rij hoeft te staan tussen de krijsende kinderen in de bouwmarkt.

Online winkels die behang verkopen.

PapierbehangOmdat men toch eerder geneigd is om behang in reguliere winkels te kopen, zijn de winkels mondjesmaat beschikbaar waar je gewoon direct online zaken mee kunt doen.

Een goede site waar je goede behang online kunt kopen is bij Modern behang voor de slaapkamer van uw kind of uzelf! Daar verkopen ze goede kwaliteitsbehang in verschillende soorten, van kinderbehang, tot aan barok behang met een luxe uitstraling! Ze verkopen daar ook behanglijm, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Daarnaast hebben wij ESPRIT Home – Woonkamer, waar je allerlei soorten behang kunt bestellen. Ook zeer de moeite waard om te kijken, omdat ze naast trendy behang ook behang voor kinderkamers kunt bestellen!

Dit waren voorlopig de online winkels waar je behang kunt kopen. Mocht er meer te vinden zijn, dan zal ik het zeker vertellen, zodat de behang afdeling van het Interieur Catalogus in de toekomst nog voller zal zijn! Voor die tijd zou ik de behang pagina van bedbad.nl!

 


Warmtepomp: de nieuwe manier van huis verwarmen!

De warmtepomp is een van de manieren om je huis te verwarmen. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je je huis met zo weinig...

Verhuizen & huis inrichten: hoe gaan we te werk?

Verhuizen en je huis opnieuw inrichten brengt een hoop stress met zich mee, zeker als je niet veel voorbereiding hebt. Vooral het inrichten moet...

De commode voor de slaapkamer

De oorspronkelijke commode. Commode is een Frans word dat gemakkelijk betekent. Vroeger was zo'n commode kast bedoeld voor de sanitaire faciliteiten in de slaapkamer:...

Eigen Huis & Interieur: De eigentijdse woonblad!

Eigen Huis & Interieur is een tijdschrift die wellicht langer bestaat dan je zou denken: al in 1969 verschenen het woonblad al onder...

Een interieur geheel naar jouw smaak met meubels op maat!

Lieve Interieur blog lezer(es), De nieuwe maand is weer begonnen, en wel de bekende oktobermaand van 2016. Oktobermaand betekent voor elke interieurliefhebber natuurlijk: Woonmaand!...

Minimalistisch interieur: een eigen ontwerp!

Minimalistisch interieur is vooral interieur zonder franje: Less is more. Interieur in deze stijl is eigenlijk al een stuk ouder dan je denkt:...